• Banner_3-2019_1500x300px.jpg

Disclaimer

Disclaimer
Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. Uitsluiting van aansprakelijkheid:
Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor eventuele verschillen van een product in werkelijkheid en getoond op het beschikbaar gestelde beeldmateriaal. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Team Mustang Center Nederland doet al het mogelijke om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Team Mustang Center Nederland aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.
Bij het gebruikmaken van doorverwijzingen naar andere websites, aanvaardt Team Mustang Center Nederland geen enkele aansprakelijkheid voor de geboden informatie op deze sites of de eventuele schade die daardoor kan ontstaan. Copyright
Niets van de teksten of foto's van deze site morgen worden gedupliceerd, gecopieerd of geprint zonder schriftelijke toestemming van het bestuur van Team Mustang Center Nederland. Bovendien mogen op geen enkele wijze afbeeldingen of pagina's van deze website via een link op een andere site zichtbaar gemaakt worden. Mochten er vragen zijn over dit onderwerp, neem dan contact op met ons secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Team Mustang Center Nederland

Als clublid ontvang je vier keer per jaar ons clubmagazine, een clubkalender, gratis deelname aan evenementen en profiteer je van jaarlijkse members-only arrangementen. Word ook lid voor slechts 50,00 euro per jaar.

Belangrijke data (uitgelicht)

Algemene Ledenvergadering 2023
21-01-2023

Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze sociale kanalen:
Facebook
Instagram
YouTube

Contact

Team Mustang Center Nederland
Waaldijk 3
6673 MC Andelst
secretariaat@fordmustangclub.nl
KvK-nummer: 40038763