T.M.C.N. Family Day 2020 (GEANNULEERD)

Op zondag 6 september verwelkomen we jullie vanaf 10.00 uur graag bij:

WAGENWERKPLAATS
Piet Mondriaanplein 61
3812 GZ Amersfoort

www.wagenwerkplaats.eu

NAVIGATIE:  Zet deze eerst op Piet Mondriaanplein, en vervolgens op Soesterweg 300 om een route met veel drempels te voorkomen!

Het betreft een industrieel terrein dat in handen is van NS. Het centrale middelpunt van onze Family Day is het Rode Plein van Wagenwerkplaats. Hier zal de "Show & Shine" van alle Mustangs plaats vinden. 

Uiteraard kun je tijdens deze Family Day diverse stands bezoeken en is er een mogelijkheid om een hapje en een drankje te verkrijgen bij lunchcaf√© Centraal Ketelhuis. Voor deze dag hoef je van tevoren niet in te schrijven. Iedereen is van harte welkom om spontaan langs te komen! 

Indien je wilt deelnemen aan het evenement, maar jouw Mustang is geschorst (en wel ouder dan 15 jaar) dan kun je gebruik maken van de evenementenregeling. Stuur dan uiterlijk 10 weken van tevoren een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we dit voor jouw Mustang kunnen regelen.

Vind je het leuk om als vrijwilliger een handje mee te helpen tijdens de Family Day? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan maken we er samen een geslaagde en gezellige dag van; we stellen je hulp zeer op prijs en zien jouw aanmelding graag tegemoet! Vrijwilligers zijn onmisbaar op deze dag!!

 

Over dit evenement:

Datum 06-09-2020 10:00
Einddatum 06-09-2020 17:00
Max. deelnemers Onbeperkt
Prijs per persoon gratis
Locatie De Wagenwerkplaats