Family Day

Goed nieuws! We kunnen gelukkig melden dat we de Team Mustang Center Nederland Family Day, zondag 5 september 2021 op Vliegveld Teuge, door kunnen laten gaan, ondanks de nog geldende maatregelen met betrekking tot Covid-19. Vanwege deze maatregelen moeten nog een aantal wijzigingen worden doorgevoerd, zowel op locatie alsook in de uitvoering. 

Toegang en coronamaatregelen
De volgende maatregelen zullen we moeten hanteren, en dit is zeer belangrijk voor het verkrijgen van toegang voor die dag. Dit is de enige mogelijkheid om het evenement door te kunnen laten gaan, en hier zullen we op moeten acteren:

 1. Aanmelding van tevoren is verplicht*
 2. We moeten je vragen om een coronatoegangsbewijs. Met CoronaCheck kun je deze één van deze coronabewijzen laten zien. Je kunt op 1 van deze 3 manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:
 • Vaccinatiebewijs
  Volledige coronavaccinatie. Vanaf zaterdag 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd. Meestal kan CoronaCheck je vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.
 • Herstelbewijs
  Bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
 • Testbewijs
  Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit.

*Mocht je die dag toch op het evenement verschijnen zonder aanmelding vooraf en/of een geldig test-/vaccinatiebewijs dan zullen we je helaas de toegang moeten weigeren. Hierin kunnen en mogen we géén concessies doen!

Naast deze twee zeer belangrijke wijzigingen zullen de al geldende maatregelen in acht moeten worden genomen:

 • Heeft u klachten zoals verkoudheid, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts en/of plotseling verlies van reuk, smaak of beiden? Blijf dan thuis
 • Houd 1,5 meter afstand van elkaar
 • Was/desinfecteer regelmatig de handen
 • Schud geen handen

Programma Family Day 2021
Er kan genoten worden van de meest uiteenlopende Mustangs op het terrein van Skydeck te Teuge. Een mooie setting aan de rand van vliegveld Teuge. Livemuziek, diverse kraampjes en verschillende vliegtuigen zullen voor voldoende vertier zorgen.
 
De Formule 1 wordt op een groot scherm en goede geluidsinstallatie uitgezonden in de hangar, waar voor iedereen die wil kijken stoelen staan opgesteld op 1,5 meter afstand. Daardoor mag dit overdekte programma ook doorgaan. Daarnaast zijn er mooie prijzen te winnen bij de racesimulator, met uiteraard het Circuit Zandvoort als het uit te dagen circuit. Ook is het mogelijk om zelf een kleine fotoshoot te houden bij een uniek Amerikaans verkenningsvliegtuig dat in Vietnam heeft gevlogen.
 
Bij de Family Day worden ook de prijzen bekend gemaakt van degene die de puzzelritten hebben gereden en daarvoor de desbetreffende antwoorden op de vragen hebben ingeleverd. Dus mocht je dit nog niet hebben gedaan, dan is de mogelijkheid er nog en dit is zeker de moeite waard.

We hopen dat jullie samen met ons als bestuur hier weer een mooi evenement van kunnen maken, ondanks deze wijziging aan maatregelen. We rekenen op mooi weer.

Dit evenement is enkel toegankelijk voor leden van Team Mustang Center Nederland, en diens eventuele bijrijders.

Over dit evenement:

Datum 05-09-2021 10:00
Einddatum 05-09-2021 17:00
Registratie Startdatum 13-02-2021
Max. deelnemers Onbeperkt
Ingeschreven 253
Prijs per persoon Gratis

Login om in te schrijven