Ford Nederland Family Day - GEANNULEERD

Ford Nederland heeft ons gevraagd om de Family Day van Ford Nederland alvast in potlood in onze agenda te schrijven, en wel op 28 juni.

Ford Nederland organiseert dan een speciale dag voor alle Fordclubs en voor iedereen die het merk Ford een warm hart toedraagt. Net als voorgaande jaren vindt het evenement plaats op het terrein van het Nationaal Militair Museum in Soesterberg (Verlengde Paltzerweg 1). Op deze locatie is namelijk genoeg ruimte beschikbaar, zodat velen hun Fords kunnen showen. Bovendien zijn er bij het Nationaal Militair Museum verschillende historische militaire Ford voertuigen te zien!

Dus “save the date” en zet 28 juni alvast in de agenda. De Ford Family Day is te bezoeken van 11:00 tot 16:00 uur. Deelname aan de Ford Family Day en de toegang op het buitenterrein van het Nationaal Militair Museum zijn gratis. (Entree Museum is niet inbegrepen). T.M.C.N. zal aanwezig zijn met clubstand, zodat iedereen even langs kan komen voor een praatje. Tevens is het een mooie gelegenheid om onze club te promoten.

Over dit evenement:

Datum 28-06-2020 11:00
Einddatum 28-06-2020
Max. deelnemers 30
Prijs per persoon Gratis
Locatie Nationaal Militair Museum