Jack's Racing Day

Wat kan je verwachten?
JACK’S Racing Day is een evenement vol races met échte Formule 1-auto’s, supersnelle motoren, klassiekers, supercars, toerwagens, races met de snelste karts van Europa, verrassende demonstraties en uiteraard de Ford Fiesta Sprint Cup! Op vrijdag 6 augustus vinden er vrije trainingen en kwalificaties plaats.

COVID toegangsvereisten
Om toegang te krijgen tot het circuit is het noodzakelijk dat u de CoronaCheck-app activeert. U dient hierin vervolgens één van de volgende documenten te uploaden:

  • Een vaccinatiebewijs (volledige vaccinatie), of;
  • een negatief testbewijs van Testen voor Toegang (40 uur geldig, vanaf 13 jaar), of;
  • een herstelbewijs.

Alleen in combinatie met uw legitimatiebewijs en een VIP Ford Lounge kaart wordt toegang verleend.

*U kunt twee weken voorafgaand aan het evenement een afspraak maken om u GRATIS te laten testen bij u in de buurt, bij een aangesloten testaanbieder via: www.testenvoortoegang.org. Kijk voor actuele informatie op www.jacksracingday.nl

Route & Parkeren
Voor de VIP-parking neemt u afslag 31A vanaf de A28 uit het zuiden en de Afslag 32 vanaf de N33 zowel noordelijke richting als oostelijke richting. Om snel toegang te krijgen, dient u de bijgeleverde parkeerkaart aan de binnenspiegel van uw auto te bevestigen. De verkeersregelaars zullen u bij aankomst op het circuit verwijzen naar de paddock naar de speciaal ingerichte Ford Parking waar u uw voertuig kunt parkeren. 

Aanmelden & Tijden
Het evenement start om 09.00 met het dagprogramma. Graag vragen wij u om voor 11:00 aanwezig te zijn op het circuit en u aan te melden bij de JACK’S Racing Day office nabij de Ford parking gelegen. Hier kunt u zich inschrijven en de vrijwaring voor de rijsessie ondertekenen, waarna u een polsbandje ontvangt van de organisatie.

Om 12.30 uur vragen wij u gereed te staan bij het Ford Parking plein waarna een korte briefing volgt voor de circuitsessie welke om en nabij om 13.10 uur zal starten.

Over dit evenement:

Datum 06-08-2021 09:00
Einddatum 06-08-2021
Max. deelnemers Onbeperkt
Ingeschreven 25
Inschrijven vóór 28-07-2021 20:00
Prijs per persoon Gratis

Login om in te schrijven